MERSİN / ERDEMLİ - Dağlı Ortaokulu

Merkez Köyü Dağlı Mahallesi Topraktepe Sokak No 38 Mersin/ Erdemli
Büyük düşünerek büyüyeceğiz.
Misyon
Dağlı İlkokulu/ Ortaokulu eğitim öğretim faaliyet ve projelerinin amacı, ilkokul /ortaokul öğrencilerine Türkiye Cumhuriyeti uzak eğitim hedefleri ve ilkeleri ışığında, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; sevgi, saygı ve hoşgörünün olduğu; kaliteli, bilimsel, çağdaş, şeffaf, estetik duyguları ihtiva eden, ulusal ve kültürel değerlerin mirasçısı, üretken, gelişime açık bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz, 2018 - 2019 yılında LGS sınavında 2 Fen Lisesi, 2 Sosyal Bilimler Lisesi, 2 Anadolu Lisesi, 2 Meslek Lisesine öğrenci göndererek başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmiştir. Ayrıca Erdemli İlçesi Okullar Arası Mendil Kapmaca Yarışmasında birincilik kupasını kazanmıştır. Yine okulumuz tertip, düzen ve temizliğinden dolayı beyaz bayrak kazanmıştır.
08:40- 15:15
KLİMA, SOBA
Ulaşım
ULAŞIM: SABAH 08:00´DE ERDEMLİ´YE BİR MİNİBÜS GİDER, SAAT:14:00´DE ERDEMLİ´DEN GERİ DÖNER. AYRICA ÖZEL ARAÇLARLA DA ULAŞIM SAĞLANIR. YOL ASFALTTIR.
Servis Bilgisi
2019 - 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 18 ÖĞRENCİMİZ TAŞIMA SERVİSİNİ KULLANMAKTADIR.
DAĞLI KÖYÜ VADİYE KURULMUŞ, YERLEŞİMİ DAĞINIK, 235 HANELİ BİR KÖYDÜR.
MERSİN İLİNE 47 KİLOMETRE; ERDEMLİ İLÇESİNE 17 KİLOMETRE UZAKLIKTADIR.
İL VE İLÇEDE YAPILAN TURNUVALARA KATILIM YAPILMAKTADIR.
TÜBİTAK PROJESİ YAPILMAKTADIR.